Sardines a la barbacoa: Ingredients, - 6/8 sardines per cap, depenent de la mida i de la gana. - Sal gruixuda - unes branques de julivert tendra - uns grans d’all - oli s’oliva - sal de cuinar - Pa de pagès - tomàquet de penja - una llimona Cuinem, 1.- Curem les sardines. És a dir, les salem amb sal gruixuda i les deixem a la nevera 30 minuts. * El pas 1 i el 5 el podeu evitar, però si ho feu us quedaran teses i molt més sucoses, absorvin la sal justa. 2.- Encenem la barbacoa fins que tinguem les brasses a punt. 3.- Mentrestant fem el pa amb tomàquet. 4.- i fem la picada verda. 5.- Traiem la sal de les sardines amb dos dits, i si en queda una mica no passa res. 6.- Oliem les sardines i les posem a sobre de les graelles prèviament oliades. 7.- Quan el foc siguin brasses, les posem a sobre de les graelles prèviament untades amb oli, o a sobre de la reixeta de la barbacoa. 8.- Tombem les graelles per a que es facin per a l’altre banda, i sí no les teníu les tombeu una a una. 9.- Estaran cuites quan tinguin els ulls blancs, o la millor prova què és tastar-ne una. 10.- Les posem en una plata i ja les podem pintar amb la picada verda. 11.- Les acompanyem d’un pa amb tomàquet, millor torrat, i d’un all i oli. * No hem tret ni el cap ni l’estómac, ja què així sortiran més sucoses. El cap ens indicarà quan estan cuïtes, quan a la sardina se li posin els ulls blancs. I l’estómac, és fàcil de separar-lo o si són petites, amb el foc desapareix. Si ho traieu correu el risc de que la sardina s’assequi massa. ----------------------------------------------------------------------------------- #sardinesalabarbacoa #sardinesrecepta #sardinesalexterior #sardinesalfoc #lesmillorssardines #sardinesambsalsaverda #sardinescuradesambsal #jaumecamprubi jaumecamprubihom #jaumecamprubigourmet #sardinessalmorrades ----------------------------------------------------------------------------------- Tema musical: A Brand New Day Autor: Everet Almond Biblioteca de YouTube Studio -----------------------------------------------------------------------------------
Sardines a la barbacoa: Ingredients, - 6/8 sardines per cap, depenent de la mida i de la gana. - Sal gruixuda - unes branques de julivert tendra - uns grans d’all - oli s’oliva - sal de cuinar - Pa de pagès - tomàquet de penja - una llimona Cuinem, 1.- Curem les sardines. És a dir, les salem amb sal gruixuda i les deixem a la nevera 30 minuts. * El pas 1 i el 5 el podeu evitar, però si ho feu us quedaran teses i molt més sucoses, absorvin la sal justa. 2.- Encenem la barbacoa fins que tinguem les brasses a punt. 3.- Mentrestant fem el pa amb tomàquet. 4.- i fem la picada verda. 5.- Traiem la sal de les sardines amb dos dits, i si en queda una mica no passa res. 6.- Oliem les sardines i les posem a sobre de les graelles prèviament oliades. 7.- Quan el foc siguin brasses, les posem a sobre de les graelles prèviament untades amb oli, o a sobre de la reixeta de la barbacoa. 8.- Tombem les graelles per a que es facin per a l’altre banda, i sí no les teníu les tombeu una a una. 9.- Estaran cuites quan tinguin els ulls blancs, o la millor prova què és tastar-ne una. 10.- Les posem en una plata i ja les podem pintar amb la picada verda. 11.- Les acompanyem d’un pa amb tomàquet, millor torrat, i d’un all i oli. * No hem tret ni el cap ni l’estómac, ja què així sortiran més sucoses. El cap ens indicarà quan estan cuïtes, quan a la sardina se li posin els ulls blancs. I l’estómac, és fàcil de separar-lo o si són petites, amb el foc desapareix. Si ho traieu correu el risc de que la sardina s’assequi massa. ----------------------------------------------------------------------------------- #sardinesalabarbacoa #sardinesrecepta #sardinesalexterior #sardinesalfoc #lesmillorssardines #sardinesambsalsaverda #sardinescuradesambsal #jaumecamprubi jaumecamprubihom #jaumecamprubigourmet #sardinessalmorrades ----------------------------------------------------------------------------------- Tema musical: A Brand New Day Autor: Everet Almond Biblioteca de YouTube Studio -----------------------------------------------------------------------------------
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada