Sopa freda de carbassa, coco i gingebre - Ingredients Per a quatre persones - 400 g de carbassa - 1/2 ceba tendra - ½ carbassó - 1 gra d’all - 2 dits de gingebre fresc ratllat - 200 ml de llet de coco - mitja llimona - un raig d’oli d’oliva - Sal al gust - pebre negre - 400 ml de caldo de verdures o carn. - 200 ml d’aigua amb aigua ben freda o glaçons. Per a guarnir hi posem unes tiretes de ceba tendra fregides i unes plantes i flors triades per nosaltres. 1.- Piquem la ceba tendra, i pelem la carbassa tallada a trossets. Pelem l’all i el ratllem juntament amb el gingebre. 2.- En una olla i un raig d’oli sofregim la ceba, tot seguit hi afegim l’all i el gingebre, seguidament la carbassa. I sal pebrem. 3.- Tapem i abaixem el foc fins que la carbassa estigui tova, i a les hores ho retirarem i ho triturarem. 4.- Afegim la llet i el suc de llimona. Tastem i ajustem de sal i pebre. Tot seguit ho colem per a deixar-ho ben suau. 5.- Desem a la nevera fins que estigui ben fred. 6.- Servir. ------------------------------------ Tema musical: Don’t Steal My Heart Autor: Everet Almond Biblioteca de YouTube Studio ------------------------------------ #sopafreda #sopafredadecarbassa #sopafredadecarbassaicoco #sopadecarbassaicoco #sopadecarbassa #jaumecamprubi #jaumecamprubihom #jaumecamprubigourmet ------------------------------------
Sopa freda de carbassa, coco i gingebre - Ingredients Per a quatre persones - 400 g de carbassa - 1/2 ceba tendra - ½ carbassó - 1 gra d’all - 2 dits de gingebre fresc ratllat - 200 ml de llet de coco - mitja llimona - un raig d’oli d’oliva - Sal al gust - pebre negre - 400 ml de caldo de verdures o carn. - 200 ml d’aigua amb aigua ben freda o glaçons. Per a guarnir hi posem unes tiretes de ceba tendra fregides i unes plantes i flors triades per nosaltres. 1.- Piquem la ceba tendra, i pelem la carbassa tallada a trossets. Pelem l’all i el ratllem juntament amb el gingebre. 2.- En una olla i un raig d’oli sofregim la ceba, tot seguit hi afegim l’all i el gingebre, seguidament la carbassa. I sal pebrem. 3.- Tapem i abaixem el foc fins que la carbassa estigui tova, i a les hores ho retirarem i ho triturarem. 4.- Afegim la llet i el suc de llimona. Tastem i ajustem de sal i pebre. Tot seguit ho colem per a deixar-ho ben suau. 5.- Desem a la nevera fins que estigui ben fred. 6.- Servir. ------------------------------------ Tema musical: Don’t Steal My Heart Autor: Everet Almond Biblioteca de YouTube Studio ------------------------------------ #sopafreda #sopafredadecarbassa #sopafredadecarbassaicoco #sopadecarbassaicoco #sopadecarbassa #jaumecamprubi #jaumecamprubihom #jaumecamprubigourmet ------------------------------------
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada