Cuixes de Pollastre amb salsa barbacoa(Piruletes, Xupa-xups, Pals de Tambor,...) Ingredients per a quatre persones, 8 Cuixes de pollastre Salsa barbacoa Una llimona 4 Grans d’all Salsa Barbacoa: 100 ml de ketchup, 2 cullerades sucre morè, 2 cullerades de mel, 1 culleradeta de farigola, 1½ culleradeta de pebre vermell fumat, 1 culleradeta d'all en pols, ½ culleradeta de sal fina, ½ culleradeta de pebre negre just mòlt, 2 cullerades de vinagre de poma i 1 cullerada salsa de soja, (½ o una culleradeta pebre vermell picant o pols de xili, és opcional). Si ho prefreiu podeu posar-hi la vostra salsa preferida, o tant sols oli d’oliva, all en pols, pebre negre i sal. I les herbes que volgueu. Cuinem, - Rentem i eixuguem les cuixes. - Amb un ganivet ben afilat talllem la part inferior de la cuixa, retirant el sobrant. - Amb unes tissores tallem els tendons i netegem l’os. - Estirem cap avall, cap a la part més ampla de la cuixa. - Tallem la part ampla de la cuixa, per a que pugui quedar dreta. - Posem les cuixes a marinar pintades amb salsa de barbacoa un parell d’hores. - Col.locar les cuixes en una plata de forn i cobrir-ho tot en alumini. - Afegir-hi la llimona i l’all. Coure a 175 graus 90 minuts. Sempre dependrà del tipus de pollastre. Amb un termòmetre de cuina comprobem que dins el pollastre té un mínim de 75º, si el voleu ben cuit ha d’ésser una mica més. - Retirar del Forn i pintar amb la salsa de barbacoa, i retornar al forn 5 minuts més. Però ara amb el gratinador. Mentres está al forn, el pintem amb la salsa dues o tres vegades. - La pell de les cuixes ha de quedar cruixent i la carn ben cuita. - Servim espolasant-hi llavors de sèsam per sobre i acompanyat de la salsa de barbacoa sobrant. ---------------------------------------------------------------------------------------------------- #cuixesdepollastreambsalsabarbacoa #cuixesdepollastrealforn #piruletesdepollastre #xupaxupsdepollastre #paslsdetambordepollastre #pollastreambsalsabarbacoa #pollastrealforn #chickendrumsticks -------------------------------------------------------------------------- tema musical: Burlesque Autor: National Sweetheart Biblioteca de YouTube Studio --------------------------------------------------------------------------
Cuixes de Pollastre amb salsa barbacoa(Piruletes, Xupa-xups, Pals de Tambor,...) Ingredients per a quatre persones, 8 Cuixes de pollastre Salsa barbacoa Una llimona 4 Grans d’all Salsa Barbacoa: 100 ml de ketchup, 2 cullerades sucre morè, 2 cullerades de mel, 1 culleradeta de farigola, 1½ culleradeta de pebre vermell fumat, 1 culleradeta d'all en pols, ½ culleradeta de sal fina, ½ culleradeta de pebre negre just mòlt, 2 cullerades de vinagre de poma i 1 cullerada salsa de soja, (½ o una culleradeta pebre vermell picant o pols de xili, és opcional). Si ho prefreiu podeu posar-hi la vostra salsa preferida, o tant sols oli d’oliva, all en pols, pebre negre i sal. I les herbes que volgueu. Cuinem, - Rentem i eixuguem les cuixes. - Amb un ganivet ben afilat talllem la part inferior de la cuixa, retirant el sobrant. - Amb unes tissores tallem els tendons i netegem l’os. - Estirem cap avall, cap a la part més ampla de la cuixa. - Tallem la part ampla de la cuixa, per a que pugui quedar dreta. - Posem les cuixes a marinar pintades amb salsa de barbacoa un parell d’hores. - Col.locar les cuixes en una plata de forn i cobrir-ho tot en alumini. - Afegir-hi la llimona i l’all. Coure a 175 graus 90 minuts. Sempre dependrà del tipus de pollastre. Amb un termòmetre de cuina comprobem que dins el pollastre té un mínim de 75º, si el voleu ben cuit ha d’ésser una mica més. - Retirar del Forn i pintar amb la salsa de barbacoa, i retornar al forn 5 minuts més. Però ara amb el gratinador. Mentres está al forn, el pintem amb la salsa dues o tres vegades. - La pell de les cuixes ha de quedar cruixent i la carn ben cuita. - Servim espolasant-hi llavors de sèsam per sobre i acompanyat de la salsa de barbacoa sobrant. ---------------------------------------------------------------------------------------------------- #cuixesdepollastreambsalsabarbacoa #cuixesdepollastrealforn #piruletesdepollastre #xupaxupsdepollastre #paslsdetambordepollastre #pollastreambsalsabarbacoa #pollastrealforn #chickendrumsticks -------------------------------------------------------------------------- tema musical: Burlesque Autor: National Sweetheart Biblioteca de YouTube Studio --------------------------------------------------------------------------
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada