El meu porquet de Nadal - Ingredients pel massapà, Massapà: 250 de farina d’ametlla 175 gr de sucre 100 ml d’aigua ----- Fruites de contitades a daus Dos boletes de xocolata pels ulls. Una cinta vermella i una bossa de cel.lofana per a casdascún. ----- 1.- En aigua bullint hi posem el sucre i el disolem. 2.- Un cop disolt i espessit hi afegim l’ametlla molta. 3.- Ho cuinem fins que estigui tot integrat. 4.- Deixem refredar. 5.- Deixem a la nevera fins l’endemà. 6.- Estenem el Massapà, reservant-ne una mica, i extenem a sobre les fruites confitades a daus petits. 7.- L’enrotllem. 8.- Traiem el morro al porquet i li fem els dos forats del nas. 9.- Fem un tall al voltant del cap i estirem les orelles. 10.- Fem dos forats als ulls. 11.- Marquem els plecs del morro. 12.- Fem la cua i l’enganxem. 13.- Pintem el porquet amb rovell d'ou batut. 14.- L’enfornem 12 minuts. 15.- Li posem els dos ulls. 16.- Ja li podem posar un llaç i embolicar-lo amb cel.lofana. ------------------------------------------------------------------------- Angels We Have Heard - Christmas de Kevin MacLeod tiene una licencia Atribución 4.0 de Creative Commons. https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/ Fuente: http://incompetech.com/music/royalty-free/index.html?collection=004&page=1 Artista: http://incompetech.com/ ------------------------------------------------------------------------- Tema musical: Angels We Have heard. Autor: Kevin MacLeod Biblioteca de YouTube Studio ----------------------------------------------------- #PorquetdeNadal #Elporquetdenadal #elporquetdenadaldemassapa #porquetdemassapa #jaumecamprubi #jaumecamprubihom #jaumecamprubigourmet #elmillorpoquetdenadal #porc de massapà de nadal ------------------------------------------------------------------------------
El meu porquet de Nadal - Ingredients pel massapà, Massapà: 250 de farina d’ametlla 175 gr de sucre 100 ml d’aigua ----- Fruites de contitades a daus Dos boletes de xocolata pels ulls. Una cinta vermella i una bossa de cel.lofana per a casdascún. ----- 1.- En aigua bullint hi posem el sucre i el disolem. 2.- Un cop disolt i espessit hi afegim l’ametlla molta. 3.- Ho cuinem fins que estigui tot integrat. 4.- Deixem refredar. 5.- Deixem a la nevera fins l’endemà. 6.- Estenem el Massapà, reservant-ne una mica, i extenem a sobre les fruites confitades a daus petits. 7.- L’enrotllem. 8.- Traiem el morro al porquet i li fem els dos forats del nas. 9.- Fem un tall al voltant del cap i estirem les orelles. 10.- Fem dos forats als ulls. 11.- Marquem els plecs del morro. 12.- Fem la cua i l’enganxem. 13.- Pintem el porquet amb rovell d'ou batut. 14.- L’enfornem 12 minuts. 15.- Li posem els dos ulls. 16.- Ja li podem posar un llaç i embolicar-lo amb cel.lofana. ------------------------------------------------------------------------- Angels We Have Heard - Christmas de Kevin MacLeod tiene una licencia Atribución 4.0 de Creative Commons. https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/ Fuente: http://incompetech.com/music/royalty-free/index.html?collection=004&page=1 Artista: http://incompetech.com/ ------------------------------------------------------------------------- Tema musical: Angels We Have heard. Autor: Kevin MacLeod Biblioteca de YouTube Studio ----------------------------------------------------- #PorquetdeNadal #Elporquetdenadal #elporquetdenadaldemassapa #porquetdemassapa #jaumecamprubi #jaumecamprubihom #jaumecamprubigourmet #elmillorpoquetdenadal #porc de massapà de nadal ------------------------------------------------------------------------------
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada