Patates enjaquetades: Ingredients, 4 patates grans (millor Monalisa) ( Monalisa o Kennebec ) oli d’oliva i sal Formatge de Cabra 2 grans d’all escalivats 4/6 cullerades de mantega fosa 4 cullerades de julivert picat 2 grans més d’all escalivats encenalls de pernil 1.- Rentem quatre patates grosses, de Kennebek o de Monalisa. Les punxem amb un punxó vàries vegades. Les untem amb sal gruixuda. Les untem amb oli d’oliva verge. Les fem coure 45/60 minuts a 200º 2.- Un cop cuites les retirem, i en fem tres talls en creu. Obrim i xafem una mica el interior. Barregem formatge de cabra amb dos alls escalivats, i ho posem a dintre. Barregem mantega tova, amb julivert, sal i pebre, i ho posem a sobre. I ho tornem a enfornar 12/15 minuts a 220 gr. 3.- Hi posem pernil mig sofregit per sobre i servim boi calent, 4.- Acompanyant a unes costelles de xai al grill. ------------------------------------------ Sailors Lament de Audionautix tiene una licencia Atribución 4.0 de Creative Commons. https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/ Artista: http://audionautix.com/ ------------------------------------------ Tema musical: Sailors Lament Autor: Audionautix Biblioteca de YouTube Studio ------------------------------------------ #Jacket potatoes #patatesenjaquetades #patatesambjaqueta #patatesdeltitanic #jaumecamprubihom #jaumecamprubi #jaumecamprubigourmet -------------------------------------------
Patates enjaquetades: Ingredients, 4 patates grans (millor Monalisa) ( Monalisa o Kennebec ) oli d’oliva i sal Formatge de Cabra 2 grans d’all escalivats 4/6 cullerades de mantega fosa 4 cullerades de julivert picat 2 grans més d’all escalivats encenalls de pernil 1.- Rentem quatre patates grosses, de Kennebek o de Monalisa. Les punxem amb un punxó vàries vegades. Les untem amb sal gruixuda. Les untem amb oli d’oliva verge. Les fem coure 45/60 minuts a 200º 2.- Un cop cuites les retirem, i en fem tres talls en creu. Obrim i xafem una mica el interior. Barregem formatge de cabra amb dos alls escalivats, i ho posem a dintre. Barregem mantega tova, amb julivert, sal i pebre, i ho posem a sobre. I ho tornem a enfornar 12/15 minuts a 220 gr. 3.- Hi posem pernil mig sofregit per sobre i servim boi calent, 4.- Acompanyant a unes costelles de xai al grill. ------------------------------------------ Sailors Lament de Audionautix tiene una licencia Atribución 4.0 de Creative Commons. https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/ Artista: http://audionautix.com/ ------------------------------------------ Tema musical: Sailors Lament Autor: Audionautix Biblioteca de YouTube Studio ------------------------------------------ #Jacket potatoes #patatesenjaquetades #patatesambjaqueta #patatesdeltitanic #jaumecamprubihom #jaumecamprubi #jaumecamprubigourmet -------------------------------------------
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada