Llaminera (o llomillo) de porc farcida amb “Salsa del Cafè de París”Llomillo de porc farcit d’una duxel.le de xampinyons, castanya i ceba, acompanyat d’una “Salsa del Cafè de París”, i unes patates fregides. Per a 6 persones com a acompanyament de carn Per a la mantega, - 150 g de mantega, jo utilitzo mantega clarificada o ghee - 1 grans d'all - 1 cs de julivert - herbes aromàtiques: 1 culleradeta de farigola, 1 c. sàlvia, 1 c. marduix, 1 c. alfàbrega, 1 c. farigola i 1 c. romaní. - 1 cs. de tàperes - 1 filet d’anxova en oli - 1 xalota - 1 culleradetes de mostassa - 1 culleradetes de suc de llimona - 1/2 bona cullerada de curri suau - 1/2 culleradeta de pebre negre - 1/2 cullerada de salsa Worcestershire (o la salsa de soja està bé) - 1 cullerada de Ketchup - 1 culleradetes de conyac - 0,5 dl de nata - Pell ratllada mitja llimona i mitja taronja Para la salsa (1 ración): • 60 ml de nata para cocinar • 30 g de mantequilla Café de París Cuinem? 1) En un recipient i amb una espàtula estovem la mantega uns minuts. Pelem el gra d’all i el premsem. L’afegim a la mantega i barregem. 2) Triturem les herbes seques i piquem el julivert, les tàperes, l’anxova i la xalota en una picadora. 3) Afegim la salsa Worcestershire, el suc de llimona, el conyac, el curri, la mostassa, la pell ratllada de la taronja i de la llimona, el ketchup i el Pebre. Tastem i ajustem la sal. 4) Ho barregem tot amb la mantega, i ja tenim la mantega aromatitzada. 5) Col·loquem la mantega en un paper film i en fem una fotifarra, ben apretat, i deixar a la nevera fins que s’endureixi. Després ho tallarem en rodanxes per a posar-les sobre la carn. Aquesta mantega es podria servir com a mantega a les fines herbes. 6) Si el que volem és una salsa, escalfem la mantega aromatitzada a foc mitjà, hi afegim la nata, i li deixem fer la xup-xup no deixant de remanar un minut. (Si se’ns tallés la posariem a la batedora). 7) Cubrim la carn o la posem la salsa just al costat, i hi posem la salsera al costat per si algú n’hi vol més. Llaminera (o llomillo) de porc farcit: 1.- Obrim la llaminera i l’aplanem. 2.- Tallem a daus petits la ceba, els xampinyons i les castanyes. 3.- Saltem en una paella la ceba, els xampinyons i les castanyes amb sal li pebre. 5.- Un cop cuits els extenem a sobre la llaminera. 6.- L’enrotllem i la lliguem. 7.- La posem en una cassola sobre un raig d’oli, també salpebrada i la marquem. 8.- Un cop marcada la posem a coure al forn amb un dit de caldo a sota. 9.- Quan sigui cuita la retirem. 10.- En fem rodanxes, i hi posem la salsa a sobre o al costat, i l’acompanyem de patates fregides. I res més a dir, que… què gaudiu del plat! ------------------------------------------------------------------------------------------------- Tema musical: Final Soliloquy Autor: Asher Fulero Biblioteca de YouTube Studio ------------------------------------------------------------------------------------------------- #llaminera #llomillo #llaminerafarcida #llomillofarcit #salsadeparis #llamineraambsalsadeparis #llaminerafarcidaambsalsadeparis #llomillomabsalsadeparis #receptadellaminerafarcida #receptadellomillofarcit #receptasalsadeparis #jaumecamprubihom #jaumecamprubi #jaumecamprubigourmet -------------------------------------------------------------------------------------------------
Llaminera (o llomillo) de porc farcida amb “Salsa del Cafè de París”Llomillo de porc farcit d’una duxel.le de xampinyons, castanya i ceba, acompanyat d’una “Salsa del Cafè de París”, i unes patates fregides. Per a 6 persones com a acompanyament de carn Per a la mantega, - 150 g de mantega, jo utilitzo mantega clarificada o ghee - 1 grans d'all - 1 cs de julivert - herbes aromàtiques: 1 culleradeta de farigola, 1 c. sàlvia, 1 c. marduix, 1 c. alfàbrega, 1 c. farigola i 1 c. romaní. - 1 cs. de tàperes - 1 filet d’anxova en oli - 1 xalota - 1 culleradetes de mostassa - 1 culleradetes de suc de llimona - 1/2 bona cullerada de curri suau - 1/2 culleradeta de pebre negre - 1/2 cullerada de salsa Worcestershire (o la salsa de soja està bé) - 1 cullerada de Ketchup - 1 culleradetes de conyac - 0,5 dl de nata - Pell ratllada mitja llimona i mitja taronja Para la salsa (1 ración): • 60 ml de nata para cocinar • 30 g de mantequilla Café de París Cuinem? 1) En un recipient i amb una espàtula estovem la mantega uns minuts. Pelem el gra d’all i el premsem. L’afegim a la mantega i barregem. 2) Triturem les herbes seques i piquem el julivert, les tàperes, l’anxova i la xalota en una picadora. 3) Afegim la salsa Worcestershire, el suc de llimona, el conyac, el curri, la mostassa, la pell ratllada de la taronja i de la llimona, el ketchup i el Pebre. Tastem i ajustem la sal. 4) Ho barregem tot amb la mantega, i ja tenim la mantega aromatitzada. 5) Col·loquem la mantega en un paper film i en fem una fotifarra, ben apretat, i deixar a la nevera fins que s’endureixi. Després ho tallarem en rodanxes per a posar-les sobre la carn. Aquesta mantega es podria servir com a mantega a les fines herbes. 6) Si el que volem és una salsa, escalfem la mantega aromatitzada a foc mitjà, hi afegim la nata, i li deixem fer la xup-xup no deixant de remanar un minut. (Si se’ns tallés la posariem a la batedora). 7) Cubrim la carn o la posem la salsa just al costat, i hi posem la salsera al costat per si algú n’hi vol més. Llaminera (o llomillo) de porc farcit: 1.- Obrim la llaminera i l’aplanem. 2.- Tallem a daus petits la ceba, els xampinyons i les castanyes. 3.- Saltem en una paella la ceba, els xampinyons i les castanyes amb sal li pebre. 5.- Un cop cuits els extenem a sobre la llaminera. 6.- L’enrotllem i la lliguem. 7.- La posem en una cassola sobre un raig d’oli, també salpebrada i la marquem. 8.- Un cop marcada la posem a coure al forn amb un dit de caldo a sota. 9.- Quan sigui cuita la retirem. 10.- En fem rodanxes, i hi posem la salsa a sobre o al costat, i l’acompanyem de patates fregides. I res més a dir, que… què gaudiu del plat! ------------------------------------------------------------------------------------------------- Tema musical: Final Soliloquy Autor: Asher Fulero Biblioteca de YouTube Studio ------------------------------------------------------------------------------------------------- #llaminera #llomillo #llaminerafarcida #llomillofarcit #salsadeparis #llamineraambsalsadeparis #llaminerafarcidaambsalsadeparis #llomillomabsalsadeparis #receptadellaminerafarcida #receptadellomillofarcit #receptasalsadeparis #jaumecamprubihom #jaumecamprubi #jaumecamprubigourmet -------------------------------------------------------------------------------------------------
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada