Pastís de Llimona amb cobertura de xocolata blanca. Pa de pessic de llimona: 160 gr de sucre pell ratllada i el suc de 4 llimones ecològiques 4 ous sencers 160 gr de mantega 50 gr de mel 210 gr de farina 1 sobre llevat royal un pessic de sal Per a remullar el pa de pessic fem un xarop o un almívar: El suc de dues llimones 50 gr de sucre llustre 1.- En un bol posem els 160 gr de sucre i hi afegim la pell ratllada de les quatre llimones ecològiques. (diem ecològiques ja què en la pell no duen residus químics). Freguem el sucre amb les pells i ho remenem. 2.- Hi posem els quatre ous sencers a temperatura ambient, i ho barregem millor amb el batedor elèctric, així l’ou es blanquejarà i augmentarà una mica de volumen. 3.- Hi posem la mantega a temperatura ambient, i la mel, i els barregem. 4.- Tamisem la farina, 250 gr i ho barregem amb moviments envolvents. 5.- Hi afegim el llevat. 6.- Hi posem un pessic de sal. 7.- Cubrim un motlle amb paper vegetal de cuina i l’oliem. I hi posem la crema del pa de pessic a dintre. 8.- Enfornem a 180º de 45 a 50 minuts, fent la prova de l’escuradents. Quan surti net, estarà cuit. 9.- Mentres s’atempera el pa de pessic, fem la crema de xocolata blanca. Una part de crema de llet i 3 de xocolata blanca de cobertura. ex. 100 gr de crema de llet i 300 gr de xocolata blanca. Fonem la xocolata blanca al microones o al bany maria i quan estigui ben disolta hi afegim la crema de llet, també calenta, per a que no ens refredi la xocolata i l’endureixi. 10.- Fem unes roses amb pasta de Fondant tal com es veu al vídeo. Sempre és més estètic posar-n’hi tres que no pas dues. I molt bon profit!!!!! Nota: el fondant era blanc, i amb colorant alimentari l’hem tenyit de roig per a la rosa vermella, i de verd per a les fulles. -------------------------------------------- Tema musical: Frozen in Love Autor: Aakash Gandhi Biblioteca de YouTube Studio -------------------------------------------- #pastisdellimona #padepessicdelllimona #pastisdellimonaambcoberturadexocolatablanca #florsdefondant #jaumecamprubi #jaumecamprubihom #jaumecamprubigourmet #pastissantvalenti #pastissantjordi --------------------------------------------
Pastís de Llimona amb cobertura de xocolata blanca. Pa de pessic de llimona: 160 gr de sucre pell ratllada i el suc de 4 llimones ecològiques 4 ous sencers 160 gr de mantega 50 gr de mel 210 gr de farina 1 sobre llevat royal un pessic de sal Per a remullar el pa de pessic fem un xarop o un almívar: El suc de dues llimones 50 gr de sucre llustre 1.- En un bol posem els 160 gr de sucre i hi afegim la pell ratllada de les quatre llimones ecològiques. (diem ecològiques ja què en la pell no duen residus químics). Freguem el sucre amb les pells i ho remenem. 2.- Hi posem els quatre ous sencers a temperatura ambient, i ho barregem millor amb el batedor elèctric, així l’ou es blanquejarà i augmentarà una mica de volumen. 3.- Hi posem la mantega a temperatura ambient, i la mel, i els barregem. 4.- Tamisem la farina, 250 gr i ho barregem amb moviments envolvents. 5.- Hi afegim el llevat. 6.- Hi posem un pessic de sal. 7.- Cubrim un motlle amb paper vegetal de cuina i l’oliem. I hi posem la crema del pa de pessic a dintre. 8.- Enfornem a 180º de 45 a 50 minuts, fent la prova de l’escuradents. Quan surti net, estarà cuit. 9.- Mentres s’atempera el pa de pessic, fem la crema de xocolata blanca. Una part de crema de llet i 3 de xocolata blanca de cobertura. ex. 100 gr de crema de llet i 300 gr de xocolata blanca. Fonem la xocolata blanca al microones o al bany maria i quan estigui ben disolta hi afegim la crema de llet, també calenta, per a que no ens refredi la xocolata i l’endureixi. 10.- Fem unes roses amb pasta de Fondant tal com es veu al vídeo. Sempre és més estètic posar-n’hi tres que no pas dues. I molt bon profit!!!!! Nota: el fondant era blanc, i amb colorant alimentari l’hem tenyit de roig per a la rosa vermella, i de verd per a les fulles. -------------------------------------------- Tema musical: Frozen in Love Autor: Aakash Gandhi Biblioteca de YouTube Studio -------------------------------------------- #pastisdellimona #padepessicdelllimona #pastisdellimonaambcoberturadexocolatablanca #florsdefondant #jaumecamprubi #jaumecamprubihom #jaumecamprubigourmet #pastissantvalenti #pastissantjordi --------------------------------------------
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada