Bacallà amb gambes i espinacsIngredients, - 320 g de bacallà en remull o fresc, 4 peces d'aprox. de 80 grams - 50 g de mantega - Sal i una mica de sucre Salsa de vi blanc: - 25 g de mantega - 1 escalunya ben picada - 1 1/2 dl de vi blanc sec - 1 dl de brou de peix o de verdures - 2 dl de nata per muntar - 1 cullerada de mostassa de Dijon - Sal i pebre Espinacs: - 25 g de mantega - 1 escalunya ben picada - 180 g d'espinacs frescos - Sal i pebre Gambes amb llimona: - 100 g de gambes - 1/2 llimona, el seu suc - 2 cullerades d'anet, tallat finament - Sal i pebre Cuinem, Salsa de vi blanc: 1.- Posem la mantega en una paella i sofregim les cebes fins que estiguin toves. 2.- Aboquem el vi blanc i el fem reduïr. Seguidament hi aboquem el fumet, la nata, i la mostassa de Dijon, i ho deixem coure 10 minuts. Salem i pebrem. La salsa ha d’estar cremosa, si és massa espessa hi afegim un rajolí més de fumet. Reservem. 3.- Tallem el bacallà a trossos. Uns quatre d’un 80 gr cadascun. Salem i esponsem un pessic de sucre per les dues bandes. 4.- Desfem la mantega en una paella a foc mitjà i sofregim el bacallà, tres minuts per banda, per a un gruix mig. Reservem. 5.- Remenem les gambes i l’anet i el suc de llimona, i les salpebrem. Les deixem a una banda. 6.- Desfem mantega en una paella i sofregim les cebes fins que estiguin toves. 7.- Hi afegim els espincacs, sal pebrem i deixem que es coguin, i els remenem. 8.- Retirem els espinacs i els escorrem amb un colador. 9.- Posem una bona cullerada d’espinacs al fons d’un plat fons i posem el bacallà a sobre. 10.- Posem les gambes a sobre i aboquem la salsa del vi blanc al voltant. 11.- Degotem oli de julivert i amanim amb pebre mòlt. ----------------------------------------------- Tema musical: Beneath Moonlilght Autor: Aaron Kenny Biblioteca de YouTube Studio ----------------------------------------------- #bacallà #quaresma #setmanasanta #bacallaambgambes #bacallaambespinacs #bacallaambespinacsgambesisalsadeviblanc #salsadeviblanc #jaumecamprubi #jaumecamprubihom #jaumecamprubigourmet -----------------------------------------------
Bacallà amb gambes i espinacsIngredients, - 320 g de bacallà en remull o fresc, 4 peces d'aprox. de 80 grams - 50 g de mantega - Sal i una mica de sucre Salsa de vi blanc: - 25 g de mantega - 1 escalunya ben picada - 1 1/2 dl de vi blanc sec - 1 dl de brou de peix o de verdures - 2 dl de nata per muntar - 1 cullerada de mostassa de Dijon - Sal i pebre Espinacs: - 25 g de mantega - 1 escalunya ben picada - 180 g d'espinacs frescos - Sal i pebre Gambes amb llimona: - 100 g de gambes - 1/2 llimona, el seu suc - 2 cullerades d'anet, tallat finament - Sal i pebre Cuinem, Salsa de vi blanc: 1.- Posem la mantega en una paella i sofregim les cebes fins que estiguin toves. 2.- Aboquem el vi blanc i el fem reduïr. Seguidament hi aboquem el fumet, la nata, i la mostassa de Dijon, i ho deixem coure 10 minuts. Salem i pebrem. La salsa ha d’estar cremosa, si és massa espessa hi afegim un rajolí més de fumet. Reservem. 3.- Tallem el bacallà a trossos. Uns quatre d’un 80 gr cadascun. Salem i esponsem un pessic de sucre per les dues bandes. 4.- Desfem la mantega en una paella a foc mitjà i sofregim el bacallà, tres minuts per banda, per a un gruix mig. Reservem. 5.- Remenem les gambes i l’anet i el suc de llimona, i les salpebrem. Les deixem a una banda. 6.- Desfem mantega en una paella i sofregim les cebes fins que estiguin toves. 7.- Hi afegim els espincacs, sal pebrem i deixem que es coguin, i els remenem. 8.- Retirem els espinacs i els escorrem amb un colador. 9.- Posem una bona cullerada d’espinacs al fons d’un plat fons i posem el bacallà a sobre. 10.- Posem les gambes a sobre i aboquem la salsa del vi blanc al voltant. 11.- Degotem oli de julivert i amanim amb pebre mòlt. ----------------------------------------------- Tema musical: Beneath Moonlilght Autor: Aaron Kenny Biblioteca de YouTube Studio ----------------------------------------------- #bacallà #quaresma #setmanasanta #bacallaambgambes #bacallaambespinacs #bacallaambespinacsgambesisalsadeviblanc #salsadeviblanc #jaumecamprubi #jaumecamprubihom #jaumecamprubigourmet -----------------------------------------------
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada