Bunyols de Bacallà - -Ingredients, 250 gr de bacallà fresc o dessalat 150 ml de llet més aigua del bacallà (una mica més de mitja tassa) 100 gr de farina (⅔ parts de tassa de farina) 2 o 3 ous 2 grans d’all 1 cullerada ben plena de julivert picat ½ sobre de llevat químic o Royal Oli vegetal per a fregir 30 a 50 gr de mantega Pebre negre i sal Nota: en una tassa hi caben 250 ml de llet aproximadament, o 150 gr de farina. Cuinem, 1.- Escaldem el peix, un cop temperat li traiem les espines i l’esmicolem. 2.- Reduïm i reservem l’aigua 3.- Escalfem 150 ml, de llet més l’aigua de la cocció i els 50 gr de mantega, sal (si és fresc) més pebre negre, i incorporem la farina tamisada, i el llevat. Fem una pasta roux com la de les croquetes remenant intensament. Fins que a la base de la cassola sembli que es vol enganxar la pasta. 4.- Un cop la farina estigui cuita, hi afegim els ous un a un. Ha de quedar una pasta cremosa. 5.- Hi afegim el bacallà ben esmicolat, l’all ben picat i el julivert fresc ben picat també. Ho ben barregem. 6.- Ho deixem reposar mig hora, o més. Tastem i si cal hi posem més sal. 7.- Un cop tinguem l’oli calent, amb dues culleretes, una de postres i una de cafè, en fem boles que anem incorporant a l’oli. 8.- Un cop daurats els retirem posant-los a sobre de paper absorvent. ------------------------------------------------------------------- Tema musical: Dream Big Autor: Jeremy Korpas Biblioteca de YouTube Studio ------------------------------------------ #bunyolsdebacallà #bunyolsdebacallàfresc #bunyols #jaumecamprubi #jaumecamprubihom #jaumecamprubigourmet #bunyolsdepeix ------------------------------------------
Bunyols de Bacallà - -Ingredients, 250 gr de bacallà fresc o dessalat 150 ml de llet més aigua del bacallà (una mica més de mitja tassa) 100 gr de farina (⅔ parts de tassa de farina) 2 o 3 ous 2 grans d’all 1 cullerada ben plena de julivert picat ½ sobre de llevat químic o Royal Oli vegetal per a fregir 30 a 50 gr de mantega Pebre negre i sal Nota: en una tassa hi caben 250 ml de llet aproximadament, o 150 gr de farina. Cuinem, 1.- Escaldem el peix, un cop temperat li traiem les espines i l’esmicolem. 2.- Reduïm i reservem l’aigua 3.- Escalfem 150 ml, de llet més l’aigua de la cocció i els 50 gr de mantega, sal (si és fresc) més pebre negre, i incorporem la farina tamisada, i el llevat. Fem una pasta roux com la de les croquetes remenant intensament. Fins que a la base de la cassola sembli que es vol enganxar la pasta. 4.- Un cop la farina estigui cuita, hi afegim els ous un a un. Ha de quedar una pasta cremosa. 5.- Hi afegim el bacallà ben esmicolat, l’all ben picat i el julivert fresc ben picat també. Ho ben barregem. 6.- Ho deixem reposar mig hora, o més. Tastem i si cal hi posem més sal. 7.- Un cop tinguem l’oli calent, amb dues culleretes, una de postres i una de cafè, en fem boles que anem incorporant a l’oli. 8.- Un cop daurats els retirem posant-los a sobre de paper absorvent. ------------------------------------------------------------------- Tema musical: Dream Big Autor: Jeremy Korpas Biblioteca de YouTube Studio ------------------------------------------ #bunyolsdebacallà #bunyolsdebacallàfresc #bunyols #jaumecamprubi #jaumecamprubihom #jaumecamprubigourmet #bunyolsdepeix ------------------------------------------
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada