Coca de tomàquets (Entrant i amanida al mateix temps.) Ingredients, 1 o 2 làmines de pasta de full 6 tomàquets tradicionals preciosos de diferents colors i mides 1 grapat de tomàquets cherry de diferents colors. 250 gr de xampinyons 3 cebes dolces 3 grans d'all 2 cullerades de mostassa normal o antiga 1 raig de vinagre de poma Sal, pebre negre i oli d'oliva Mans a la feina, 1.- Talleu les cebes per la meitat, traieu la pell, i marqueu tres trossos, i ja les podeu tallar en juliana prima. 2.- Sofregiu-les amb oli d'oliva i quan estiguin toves hi afegim l’all ben picat. 3.- A part estem sofregint els xampinyons que hem tallat ben menuts, els volem ven torratss, per a que no hi quedi humitat i es potencii el seu sabor. 4.- Un cop la ceba està daurada hi afegim una cullerada de vinagre de poma. 5.- Un minut i hi afegim les cuatre culleradetes de salsa de mostassa. 6.- Hi afegim els xampinyons ja torrats, salem i pebrem, i reservem. 7.- Tallem els tomàquets en rodanxes d’1 a 1,5 cm. Els salem i els pebrem i els deixem reposar una estona. 8.- Mentrastant encenem el forn a 180º. 9.- En una plata d’enfornar hi posem un paper apte pel forn i a sobre estenem la làmina de la pasta de full que hem tingut a la nevera fins ara. Si trobem que és massa prima en posem dues, una a sobre de l’altre. 10.- Hi estenem la Duxelle a sobre de la pasta deixant una capa uniforme, i deixem uns dos centímetres a tot el voltant. 11.- A sobre hi posem els talls de tomàquet, cobrint tota la superfície. 12.- Els hi posem julivert, orenga, i un raig d’oli. 13.- Enfornem a 180º C durant 35-40 minuts. Jo l’he posat 30 minuts en forn estàtic, a dalt i a baix. Després 10 minuts més a 180º C amb ventilador. ------------------------------------------------------------------- Tema musical: Pueblo Magico Autor: Quincas Moreira Biblioteca de YouTube Studio -------------------------------------------------------------------- #cocadetomaquets #cocaderecaptedetomaquets #focacciaambtomaquets #jaumecamprubi #jaumecamprubihom #jaumecamprubigourmet ---------------------------------------------------------------------
Coca de tomàquets (Entrant i amanida al mateix temps.) Ingredients, 1 o 2 làmines de pasta de full 6 tomàquets tradicionals preciosos de diferents colors i mides 1 grapat de tomàquets cherry de diferents colors. 250 gr de xampinyons 3 cebes dolces 3 grans d'all 2 cullerades de mostassa normal o antiga 1 raig de vinagre de poma Sal, pebre negre i oli d'oliva Mans a la feina, 1.- Talleu les cebes per la meitat, traieu la pell, i marqueu tres trossos, i ja les podeu tallar en juliana prima. 2.- Sofregiu-les amb oli d'oliva i quan estiguin toves hi afegim l’all ben picat. 3.- A part estem sofregint els xampinyons que hem tallat ben menuts, els volem ven torratss, per a que no hi quedi humitat i es potencii el seu sabor. 4.- Un cop la ceba està daurada hi afegim una cullerada de vinagre de poma. 5.- Un minut i hi afegim les cuatre culleradetes de salsa de mostassa. 6.- Hi afegim els xampinyons ja torrats, salem i pebrem, i reservem. 7.- Tallem els tomàquets en rodanxes d’1 a 1,5 cm. Els salem i els pebrem i els deixem reposar una estona. 8.- Mentrastant encenem el forn a 180º. 9.- En una plata d’enfornar hi posem un paper apte pel forn i a sobre estenem la làmina de la pasta de full que hem tingut a la nevera fins ara. Si trobem que és massa prima en posem dues, una a sobre de l’altre. 10.- Hi estenem la Duxelle a sobre de la pasta deixant una capa uniforme, i deixem uns dos centímetres a tot el voltant. 11.- A sobre hi posem els talls de tomàquet, cobrint tota la superfície. 12.- Els hi posem julivert, orenga, i un raig d’oli. 13.- Enfornem a 180º C durant 35-40 minuts. Jo l’he posat 30 minuts en forn estàtic, a dalt i a baix. Després 10 minuts més a 180º C amb ventilador. ------------------------------------------------------------------- Tema musical: Pueblo Magico Autor: Quincas Moreira Biblioteca de YouTube Studio -------------------------------------------------------------------- #cocadetomaquets #cocaderecaptedetomaquets #focacciaambtomaquets #jaumecamprubi #jaumecamprubihom #jaumecamprubigourmet ---------------------------------------------------------------------
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada