Ensaladilla Russa o Amanida de París.Recepta: 400 g de patates (4-5 patates) 3 pastanagues ⅔ llaunes de tonyina en oli d’oliva 9 cogombres en vinagre petits. 1 llauna de pèsols o un grapat de pèsols frescos. 1 ceba tendra petita 4 ous 250 g de maionesa 1/2 culleradeta de sal, pebre negre al gust opcional: caviar 2 branquetes d'anet Cuinem: 1.- Bullirem les patates amb la pell i les pastanagues tallades a daus per separat. Quan estiguin al punt les retirem. Refredar y reservar. Pelar les patates a daus. 2.- Retirem la tonyina en oli d’oliva, de la llauna, la desmiguem i la reservem. 3.- Bullirem els ous durant 10 minuts. Els passem per aigua per a aturar-ne la cocció. Quan siguin freds separem les clares dels rovells en dos bols diferents. 4.- Tallem els cogombres en daus petits. Barregeu les patates, les pastanagues, la tonyina y els cogombres en vinagre, tot tallat a daus, amb maionesa, sal i pebre. Hi hem afegit també la ceba tendra tallada a daus per a donar un toc cruixent. 5.- Bullim els pèsols o si són de llauna els colem. Si són congelats no cal ni que els bulliu, solament els passeu per aigua. 6.- Posem tots els ingredients en un bol i ho barregem, amb cura de que no ens quedi una papilla, i ja ho col.loquem dins un motlles d’uns 20 cm de diàmetre amb la base desmoltable i sense la base, o en un cercle d’acer. Apretem una mica i aplanem la part superior. 7.- Afegim a sobre les clares d’ou finament ratllades i repartides uniformament per tota la superfície. 8.- Fem un cercle amb el rovell de l’ou al voltant interior del motlle. Podem limatar-ho amb un plat petit al mig. 9.- Hi posem unes branquetes d’anet a sobre, i posem més rovell a mida de floretes i caviar. 10.- Ho tindrem a la nevera fins l’hora del menjar. Desmotllarem i servirem. --------------------------------------------------------------------------- Tema musical: Russian Dance Autor: Joey Pecoraro Biblioteca de YouTube Studio ------------------------------------------------------------ #ensaladillarussa #ensaladilladeparis #pastísensaladillarussa #pastisensaladillaparis #jaumecamprubi #jaumecamprubigourmet #jaumecamprubihom #pastísfred ------------------------------------------------------------
Ensaladilla Russa o Amanida de París.Recepta: 400 g de patates (4-5 patates) 3 pastanagues ⅔ llaunes de tonyina en oli d’oliva 9 cogombres en vinagre petits. 1 llauna de pèsols o un grapat de pèsols frescos. 1 ceba tendra petita 4 ous 250 g de maionesa 1/2 culleradeta de sal, pebre negre al gust opcional: caviar 2 branquetes d'anet Cuinem: 1.- Bullirem les patates amb la pell i les pastanagues tallades a daus per separat. Quan estiguin al punt les retirem. Refredar y reservar. Pelar les patates a daus. 2.- Retirem la tonyina en oli d’oliva, de la llauna, la desmiguem i la reservem. 3.- Bullirem els ous durant 10 minuts. Els passem per aigua per a aturar-ne la cocció. Quan siguin freds separem les clares dels rovells en dos bols diferents. 4.- Tallem els cogombres en daus petits. Barregeu les patates, les pastanagues, la tonyina y els cogombres en vinagre, tot tallat a daus, amb maionesa, sal i pebre. Hi hem afegit també la ceba tendra tallada a daus per a donar un toc cruixent. 5.- Bullim els pèsols o si són de llauna els colem. Si són congelats no cal ni que els bulliu, solament els passeu per aigua. 6.- Posem tots els ingredients en un bol i ho barregem, amb cura de que no ens quedi una papilla, i ja ho col.loquem dins un motlles d’uns 20 cm de diàmetre amb la base desmoltable i sense la base, o en un cercle d’acer. Apretem una mica i aplanem la part superior. 7.- Afegim a sobre les clares d’ou finament ratllades i repartides uniformament per tota la superfície. 8.- Fem un cercle amb el rovell de l’ou al voltant interior del motlle. Podem limatar-ho amb un plat petit al mig. 9.- Hi posem unes branquetes d’anet a sobre, i posem més rovell a mida de floretes i caviar. 10.- Ho tindrem a la nevera fins l’hora del menjar. Desmotllarem i servirem. --------------------------------------------------------------------------- Tema musical: Russian Dance Autor: Joey Pecoraro Biblioteca de YouTube Studio ------------------------------------------------------------ #ensaladillarussa #ensaladilladeparis #pastísensaladillarussa #pastisensaladillaparis #jaumecamprubi #jaumecamprubigourmet #jaumecamprubihom #pastísfred ------------------------------------------------------------
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada