Espagueti amb mandonguilles - -Per a quatre persones. Ingredients, 300 gr d'Espaguetis oli i sal salsa: 2 tomàquets madurs 3 grans d’all 1 ceba grossa un raig de vi negre o de brandi sal i pebre negre tomàquets sherry Mandonguilles: 150 gr de carn de porc 15o gr de carn de vedella un ou una cullerada de pa ratllat sal i pebre negre una cullerada de formatge parmesà 1 cullerada de julivert sec 1 cullerada de ceba en gra 1 cullerada d’all en pols un pessic d'anou moscada una o dues cullerades de panses picades farina per a enfarinar oli per a moldejar per a les mans Guarnim amb: fulles d’alfàbrega i 8 tomàquets Cherry. Cuinem, Primer farem les mandonguilles, 1.- En un bol hi posem les carns, un ou mitjà, una cullerada de pa ratllat, sal i pebre negre, una cullerada de formatge parmesà, una cullerada de julivert sec, una cullerada de ceba seca en gra, i una cullerada d’all sec en pols. I també hi posem una o dues cullerades de panses ben picades. I ho barregem tot plegat. En fem boles i les enfarinem. Les fregim en oli i les reservem. 2.- En una paella hi posem la ceba tallada en daus petits, o al gust. Quan comenci a daurar-se hi posem l’all i seguidament el tomàquet triturat. Hi posem posar una cullerada de tomàquet concentrat ja què incrementarà el sabor del tomàquet y li donarà més color. Hi posem també una cullerada de pebre vermell, i, opcionalment, una mica de bitxo en pols. Quan estigui ben fregit i surti l’oli a la superfície hi posem un raig de vi blanc, o d'aigua o caldo, i quan torni a sortir l’oli apaguem el foc hi ho reservem. Ho tastem, i corregim de sal o si és àcid hi afegim un pessic de sucre. 3.- Posem a bullir la pasta. Sempre amb una olla ben plena d’aigua, almenys un litre d’aigua per a cada 100 gr de pasta, i hi posem un grapat de sal. Un cop estigui quasi bé feta, reservem una petita part de l’aigua de la cocció i la colem. 4.- A la paella del sofregit hi posem les mandonguilles, i un minut després la pasta amb unes cullerades de l’aigua de la cocció de la pasta. Acabarem de coure la pasta i hi posem vuit tomàquets Cherry tallats pel mig, i ho guarnirem amb fulles d’alfàbrega. Ho acompanyarem amb formatge parmesà. --------------------------------------------- Tema musical: Sugarbee Autor: Chris Haugen Biblioteca de YouTube Studio ----------------------------------------------- #espaguetisconalbondigas #espaguetisconpelotillas #espaguettiwithmeatballs #espagueticonpelotas #jaumecamprubi #jaumecamprubihom #jaumecamprubigourmet -----------------------------------------------
Espagueti amb mandonguilles - -Per a quatre persones. Ingredients, 300 gr d'Espaguetis oli i sal salsa: 2 tomàquets madurs 3 grans d’all 1 ceba grossa un raig de vi negre o de brandi sal i pebre negre tomàquets sherry Mandonguilles: 150 gr de carn de porc 15o gr de carn de vedella un ou una cullerada de pa ratllat sal i pebre negre una cullerada de formatge parmesà 1 cullerada de julivert sec 1 cullerada de ceba en gra 1 cullerada d’all en pols un pessic d'anou moscada una o dues cullerades de panses picades farina per a enfarinar oli per a moldejar per a les mans Guarnim amb: fulles d’alfàbrega i 8 tomàquets Cherry. Cuinem, Primer farem les mandonguilles, 1.- En un bol hi posem les carns, un ou mitjà, una cullerada de pa ratllat, sal i pebre negre, una cullerada de formatge parmesà, una cullerada de julivert sec, una cullerada de ceba seca en gra, i una cullerada d’all sec en pols. I també hi posem una o dues cullerades de panses ben picades. I ho barregem tot plegat. En fem boles i les enfarinem. Les fregim en oli i les reservem. 2.- En una paella hi posem la ceba tallada en daus petits, o al gust. Quan comenci a daurar-se hi posem l’all i seguidament el tomàquet triturat. Hi posem posar una cullerada de tomàquet concentrat ja què incrementarà el sabor del tomàquet y li donarà més color. Hi posem també una cullerada de pebre vermell, i, opcionalment, una mica de bitxo en pols. Quan estigui ben fregit i surti l’oli a la superfície hi posem un raig de vi blanc, o d'aigua o caldo, i quan torni a sortir l’oli apaguem el foc hi ho reservem. Ho tastem, i corregim de sal o si és àcid hi afegim un pessic de sucre. 3.- Posem a bullir la pasta. Sempre amb una olla ben plena d’aigua, almenys un litre d’aigua per a cada 100 gr de pasta, i hi posem un grapat de sal. Un cop estigui quasi bé feta, reservem una petita part de l’aigua de la cocció i la colem. 4.- A la paella del sofregit hi posem les mandonguilles, i un minut després la pasta amb unes cullerades de l’aigua de la cocció de la pasta. Acabarem de coure la pasta i hi posem vuit tomàquets Cherry tallats pel mig, i ho guarnirem amb fulles d’alfàbrega. Ho acompanyarem amb formatge parmesà. --------------------------------------------- Tema musical: Sugarbee Autor: Chris Haugen Biblioteca de YouTube Studio ----------------------------------------------- #espaguetisconalbondigas #espaguetisconpelotillas #espaguettiwithmeatballs #espagueticonpelotas #jaumecamprubi #jaumecamprubihom #jaumecamprubigourmet -----------------------------------------------
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada