"Estel caigut" de luxeEls Estels caiguts els veiem sobretot a l’estiu, i és quan mengem aquest plat. Un grapat de gambes pelades i ous de salmó, acompanyen el turbot o el lluç cuinat de dues maneres, bullit o al vapor, i arrebossat. Els acompanyem d’espàrrecs verds i blancs així com una salsa feta per nosaltres, o síu le voleu més coplexe la Mil Illes. Podeu rematar-ho amb un tros de salmó fumat. Ingredients, Per a dues persones,Per a quatre persones. 4 filets de lluç o turbot (amb el lluç congelat m’ha quedat perfecte) 2 cullerades de farina de blat 100 gr pa ratllat 1 ou gros 1 cullerada mantega Oli vegetal per a fregir 0,10 dl de vi blanc sal, pebre blanc i pebre negre 100 gr de gambetes 100 gr d’ous de peix de roca o similar 2 espàrrecs blancs 4 espàrrecs verds Amaniment: 1 o dues cullerades de iogurt o crème fraîche 2 cullerades de maionesa 2 cullerades de pasta de tomàquet concentrat 1 cullerada de suc de llimona 1 pessic de pebre vermell dolç 1 pessic de pebre vermell fumat sal i pebre acabat de moldre Per a servir: 4 llesques de pa Un grapat d’amanida verda 4 rodalles de cogombre 4 rodalles de llimona 1 grapat d’anet fresc. Cuinem, Amaniment, Barregeu el iogurt o la crema agre, la maionesa i el concentrat de tomàquet i amaniu amb sal, pebre negre, suc de llimona i una mica de pebre vermell dolç. Si teniu pebre vermell fumat, proveu d'afegir-ne una mica, li dóna un sabor deliciós, però es pot ometre. Lluç al vapor, Salpebrem el lluç per ambdós costats. En una plata per al forn, hi posem uns bocins de mantega o bé una raig d’oli, un tros de ceba trinxada, i hi aboquem un raig de vi blanc. Enrotllem el lluç i li clavem un escuradents i el posem a sobre la plata. La tapem amb paper d’alumini i l’enfornem a 180º durant 13-15 minuts. Lluç arrebossat, Eixuguemmn els filets amb paper de cuina i els salpebrem. Els passem per la farina, després per l’ou batut i al final pel pa ratllat. I els fregim a la paella, amb abundant oli, o un bon raig amb una mica de mantega. Els espàrrecs, Els espàrrecs blancs poden ser de pot, i els verds els bullim 15 minuts amb aigua i sal. Cogombre i llimona, En fem quatre rodalles no gaire gruixudes. Emplatem, Untem les llesques de pa amb la salsa que hem fet, i hi posem l’enciam a sobre. Afegim el filet de lluç fregit i a sobre el lluç al vapor enrotllat, i el salmó fumat enrotllat, si l’hi posem. Posem les gambetes, els espàrres, els ous de roca, la resta de salsa, els ous de salmó o qualsevol altre peix de roca, l’anet i les rodanxes de llimona i cogombre. Podeu acabar d’amanir amb un raig d’oli, sal i pebre. ---------------------------------------------------------------- Tema Musical: Lullaby Autor: JVNA Biblioteca de YouTube Studio ---------------------------------------------------------- #estrellafugaç #estelcaigut #estelcaigutdeluxe #estrellafugaçdeluxe #judij Gagarin #entrepàobertdanès #platdanès #jaumecamprubi #jaumecamprubihom #jaumecamprubigourmet -----------------------------------------------------------
"Estel caigut" de luxeEls Estels caiguts els veiem sobretot a l’estiu, i és quan mengem aquest plat. Un grapat de gambes pelades i ous de salmó, acompanyen el turbot o el lluç cuinat de dues maneres, bullit o al vapor, i arrebossat. Els acompanyem d’espàrrecs verds i blancs així com una salsa feta per nosaltres, o síu le voleu més coplexe la Mil Illes. Podeu rematar-ho amb un tros de salmó fumat. Ingredients, Per a dues persones,Per a quatre persones. 4 filets de lluç o turbot (amb el lluç congelat m’ha quedat perfecte) 2 cullerades de farina de blat 100 gr pa ratllat 1 ou gros 1 cullerada mantega Oli vegetal per a fregir 0,10 dl de vi blanc sal, pebre blanc i pebre negre 100 gr de gambetes 100 gr d’ous de peix de roca o similar 2 espàrrecs blancs 4 espàrrecs verds Amaniment: 1 o dues cullerades de iogurt o crème fraîche 2 cullerades de maionesa 2 cullerades de pasta de tomàquet concentrat 1 cullerada de suc de llimona 1 pessic de pebre vermell dolç 1 pessic de pebre vermell fumat sal i pebre acabat de moldre Per a servir: 4 llesques de pa Un grapat d’amanida verda 4 rodalles de cogombre 4 rodalles de llimona 1 grapat d’anet fresc. Cuinem, Amaniment, Barregeu el iogurt o la crema agre, la maionesa i el concentrat de tomàquet i amaniu amb sal, pebre negre, suc de llimona i una mica de pebre vermell dolç. Si teniu pebre vermell fumat, proveu d'afegir-ne una mica, li dóna un sabor deliciós, però es pot ometre. Lluç al vapor, Salpebrem el lluç per ambdós costats. En una plata per al forn, hi posem uns bocins de mantega o bé una raig d’oli, un tros de ceba trinxada, i hi aboquem un raig de vi blanc. Enrotllem el lluç i li clavem un escuradents i el posem a sobre la plata. La tapem amb paper d’alumini i l’enfornem a 180º durant 13-15 minuts. Lluç arrebossat, Eixuguemmn els filets amb paper de cuina i els salpebrem. Els passem per la farina, després per l’ou batut i al final pel pa ratllat. I els fregim a la paella, amb abundant oli, o un bon raig amb una mica de mantega. Els espàrrecs, Els espàrrecs blancs poden ser de pot, i els verds els bullim 15 minuts amb aigua i sal. Cogombre i llimona, En fem quatre rodalles no gaire gruixudes. Emplatem, Untem les llesques de pa amb la salsa que hem fet, i hi posem l’enciam a sobre. Afegim el filet de lluç fregit i a sobre el lluç al vapor enrotllat, i el salmó fumat enrotllat, si l’hi posem. Posem les gambetes, els espàrres, els ous de roca, la resta de salsa, els ous de salmó o qualsevol altre peix de roca, l’anet i les rodanxes de llimona i cogombre. Podeu acabar d’amanir amb un raig d’oli, sal i pebre. ---------------------------------------------------------------- Tema Musical: Lullaby Autor: JVNA Biblioteca de YouTube Studio ---------------------------------------------------------- #estrellafugaç #estelcaigut #estelcaigutdeluxe #estrellafugaçdeluxe #judij Gagarin #entrepàobertdanès #platdanès #jaumecamprubi #jaumecamprubihom #jaumecamprubigourmet -----------------------------------------------------------
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada