Pastís de maduixes amb nata.Pastís d'ametlles: 4 ous mitjans: rovells i clares separats 100 g de farina d'ametlla 100 g de sucre 40 g de sucre llustre Ratlladura 1 llimona 70 g de farina 40 g de mantega, fosa Preparem, En un bol, barregeu: els rovells d'ou, la farina d'ametlles, 100 g de sucre i la ratlladura de llimona. En un altre bol, bateu les clares d'ou amb 40 g de sucre fins que quedin esponjoses. Barregeu aquestes dues barreges. Incorporeu-hi la farina tamisada i després la mantega fosa. Escampar sobre una safata de forn folrada amb paper de forn i coure al forn durant 15 minuts a 180 °C. Deixeu refredar completament el pastís i després talleu-ne dues porcions amb el motlle. Farciment: 500 ml de nata muntada 30 g de sucre 1/2 beina de vainilla (no líquida) 500 g de maduixes fresques Decorau amb maduixes fresques, branquetes de menta. Les clares han d'estar molt muntades per a que la pasta no sigui massa líquida. La nata ha d'estar super espessa, sinó al tallar el pastís s'espaxurrarà. Abans de tallar el pastís tenir-lo a la nevera i no desmotllar-lo fins que estigui ben fred. ------------------------------------------------------------- #pastisdemaduixesinata #maduixesambnata ##jaumecamprubi #jaumecamprubihom ------------------------------------------------------------- Tema musical: Simple Sonata Autor: Sir Cubworth Biblioteca de YouTube Studio --------------------------------------------------------------
Pastís de maduixes amb nata.Pastís d'ametlles: 4 ous mitjans: rovells i clares separats 100 g de farina d'ametlla 100 g de sucre 40 g de sucre llustre Ratlladura 1 llimona 70 g de farina 40 g de mantega, fosa Preparem, En un bol, barregeu: els rovells d'ou, la farina d'ametlles, 100 g de sucre i la ratlladura de llimona. En un altre bol, bateu les clares d'ou amb 40 g de sucre fins que quedin esponjoses. Barregeu aquestes dues barreges. Incorporeu-hi la farina tamisada i després la mantega fosa. Escampar sobre una safata de forn folrada amb paper de forn i coure al forn durant 15 minuts a 180 °C. Deixeu refredar completament el pastís i després talleu-ne dues porcions amb el motlle. Farciment: 500 ml de nata muntada 30 g de sucre 1/2 beina de vainilla (no líquida) 500 g de maduixes fresques Decorau amb maduixes fresques, branquetes de menta. Les clares han d'estar molt muntades per a que la pasta no sigui massa líquida. La nata ha d'estar super espessa, sinó al tallar el pastís s'espaxurrarà. Abans de tallar el pastís tenir-lo a la nevera i no desmotllar-lo fins que estigui ben fred. ------------------------------------------------------------- #pastisdemaduixesinata #maduixesambnata ##jaumecamprubi #jaumecamprubihom ------------------------------------------------------------- Tema musical: Simple Sonata Autor: Sir Cubworth Biblioteca de YouTube Studio --------------------------------------------------------------
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada