Pollastre Wellington - Ingredients per al farcit: 250 gr xampinyons 100 gr castanyes bullides 20 gr salsa de soja 4 grans d’all confitats 1 ceba groga 10 gr de sàlvia 2 gr sal 5 gr de pebre negre 10 gr mantega 5 gr d’oli Pel Pollastre: 2 quarts de pollastre, cuixa o pit. 10 talls de pernil Salsa de mostassa 2 rotlles de Pasta de full Oli d’oliva 1 rovell d’ou 10 gr llet sencera romaní 3 Patates de fregir Salsa al gust: hem posat una salsa del Cafè de París que teníem al congelador d’un altre plat. Fem el farcit: Trinxem la ceba, el xampinyó, les castanyes i la sàlvia. Desfullem el romaní. En una paella i un raig d’oli hi posem la ceba ben trinxada i quan estigui confitada hi posem el xampinyó i les castanyes, també ben trinxats. Quan el xampinyó està fet hi posem la sàlvia ben picada. Salpebrem i hi posem la salsa de soja. Reservem i deixem refredar. Preparem el pollastre: Treiem l’os de la cuixa i contracuixa si no ens ho han fet a la botiga. També ho podeu fer amb pit de pollastre. L’aplanem amb una massa de cuina i el salpebrem, i el cobrim del farcit. El lliguem i l’emboliquem amb film de cuina. I posem a la nevera. 30 minuts. Traiem el film, i el fregim a la paella. Per tots els cantons. Volem que estigui gairebé fet. Un cop temperat li traiem el cordill. Posem el film sobre el taulell, i extenem el pernil a sobre. I posem el pollastre a sobre i el pintem amb mostassa per totes les bandes. I l’emboliquem fernt-lo rodolar sobre sí mateix. El tornem a la nevera, per una hora. La Pasta de fulla ha d’estar ben freda. Traiem el film i ja hi posem la pasta fullada a sobre del taulell. Posem el pollastre a sobre enbolicant-lo. I hi posem una segona capa de pasta fullada amb tall de gelosia també a sobre. Pintem amb rovell d’ou. Posem una fulla de romaní a dins de cada forat de la gelosia. Enfornem a 210º forn estàtic, a dalt i a baix, durant 30 minuts. Quan porti 15 minuts o quan comenci a torrar-se per sobre, ho tapem amb paper d’alumini, i el retirem 5 minuts abans d’acabar, quan posarem el foc a 190º amb ventilador. Així es daurarà uniformement. Nota: quan poseu el filet al forn, com a vegades el pollastre deixa anar molt de líquit, feu-li un foradet a la part baixa d'un cantó, així sortirà i la pasta es courà millor. Acompanyem el Pollastre Wellington Individual de Salsa del Cafè París i dunes patates fregides, amb doble fregida, a daus. Trobareu la recepta de la Salsa del Cafè de París a: https://www.youtube.com/watch?v=Kx7navg_BLY ------------------------------------------------- Tema Musical: Calypso Beach Walk soug Maxwell_Media Right Productions Biblioteca Youtube Studio. ------------------------------------------------- #pollastrewellington #cuixesdepollastrewellington #jaumecamprubi #jaumecamprubihom #jaumecamprubigourmet -------------------------------------------------
Pollastre Wellington - Ingredients per al farcit: 250 gr xampinyons 100 gr castanyes bullides 20 gr salsa de soja 4 grans d’all confitats 1 ceba groga 10 gr de sàlvia 2 gr sal 5 gr de pebre negre 10 gr mantega 5 gr d’oli Pel Pollastre: 2 quarts de pollastre, cuixa o pit. 10 talls de pernil Salsa de mostassa 2 rotlles de Pasta de full Oli d’oliva 1 rovell d’ou 10 gr llet sencera romaní 3 Patates de fregir Salsa al gust: hem posat una salsa del Cafè de París que teníem al congelador d’un altre plat. Fem el farcit: Trinxem la ceba, el xampinyó, les castanyes i la sàlvia. Desfullem el romaní. En una paella i un raig d’oli hi posem la ceba ben trinxada i quan estigui confitada hi posem el xampinyó i les castanyes, també ben trinxats. Quan el xampinyó està fet hi posem la sàlvia ben picada. Salpebrem i hi posem la salsa de soja. Reservem i deixem refredar. Preparem el pollastre: Treiem l’os de la cuixa i contracuixa si no ens ho han fet a la botiga. També ho podeu fer amb pit de pollastre. L’aplanem amb una massa de cuina i el salpebrem, i el cobrim del farcit. El lliguem i l’emboliquem amb film de cuina. I posem a la nevera. 30 minuts. Traiem el film, i el fregim a la paella. Per tots els cantons. Volem que estigui gairebé fet. Un cop temperat li traiem el cordill. Posem el film sobre el taulell, i extenem el pernil a sobre. I posem el pollastre a sobre i el pintem amb mostassa per totes les bandes. I l’emboliquem fernt-lo rodolar sobre sí mateix. El tornem a la nevera, per una hora. La Pasta de fulla ha d’estar ben freda. Traiem el film i ja hi posem la pasta fullada a sobre del taulell. Posem el pollastre a sobre enbolicant-lo. I hi posem una segona capa de pasta fullada amb tall de gelosia també a sobre. Pintem amb rovell d’ou. Posem una fulla de romaní a dins de cada forat de la gelosia. Enfornem a 210º forn estàtic, a dalt i a baix, durant 30 minuts. Quan porti 15 minuts o quan comenci a torrar-se per sobre, ho tapem amb paper d’alumini, i el retirem 5 minuts abans d’acabar, quan posarem el foc a 190º amb ventilador. Així es daurarà uniformement. Nota: quan poseu el filet al forn, com a vegades el pollastre deixa anar molt de líquit, feu-li un foradet a la part baixa d'un cantó, així sortirà i la pasta es courà millor. Acompanyem el Pollastre Wellington Individual de Salsa del Cafè París i dunes patates fregides, amb doble fregida, a daus. Trobareu la recepta de la Salsa del Cafè de París a: https://www.youtube.com/watch?v=Kx7navg_BLY ------------------------------------------------- Tema Musical: Calypso Beach Walk soug Maxwell_Media Right Productions Biblioteca Youtube Studio. ------------------------------------------------- #pollastrewellington #cuixesdepollastrewellington #jaumecamprubi #jaumecamprubihom #jaumecamprubigourmet -------------------------------------------------
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada