Fricandó (Vedella amb moixernons). Ingredients, - 1 k de llata de vedella, tallat fí. Bolets: moixernons secs, hidratats amb aigua tèbia o caldo dues hores abans. - 2 cebes grans ben picades més un all - 2 tomàquets ratllats i colats, sense llavors, millor - 1 copa de vi blanc - 1 copa de vi ranci o brandi - 1 farcell de ½ canyella, farigola, romaní i 2 claus o clavells. - 2 fulles de llorer - pebre negre - oli d'oliva - 750 ml aprox., de caldo millor que d'aigua i sal - i una picada: 6 ametlles torrades, 6 avellanes torrades, 1 cs pinyons, 2 grans d'all, julivert tendre i dues galetes un carquinyoli. Cuinem el Fricandó, a.- Posem els moixernons en caldo o aigua, i els tenim dues hores hidratant-se. b.- Pebrem i enfarinem la carn, l'enfarinem i la fregim a foc fort. Només volem sellar-la una mica per fora. La reservem. c.- Colem l'oli de la carn i el colem, i hi retornem el que ens calgui per a fregir la ceba trinxada i un gra d'all. Ho tindrem a foc mig bai...
Cuina Internacional.
Jaume, amb pregunto el perque has esperarat tan ,per ensenyar-nos las tevas arts a la bona cuina.
ResponEliminaTotas l'as receptes són bones, ven elaboradas, ven pensadas i molt ven presentadas , ahhhhh!!!!! i un plat per possar a taulé i fer un bon dinar ,perquè ja és hora que l'as proporcions siguin l'as que humanament ens tocan , i no tantes degustacions, lo bo és , DEGUSTAR I MENJAR i no degustar i saborejar. Endevant qu'et seguim👍❤️
Perdona el retard. Gràcies pel teu comentari. Només et puc dir que desde que em vaig jubilar he trobat una afició molt enriquidora. Cuina, video, doblar, fotografia,...
ResponEliminaEs super excitant!