Canalons de Nadal Ingredients, 3 Carns, 400 grs de Pollastre de pagès 250 grs de vedella, culata o jarret 400 grs de coll de porc. Millor si és Ral d’Avinyó, o Palou. Si no els trobeu, hi hem d’afegir cansalada. (Aquests porcs són més melosos i tenen una mica més de greix). 2 o 3 tomàquets 2 o 3 cebes 2 grans d’all (optatiu) 1 farcellet d’herbes: farigola, llorer, canyella, clau,…) 1 copa de brandi i una copa de vi blanc o ranci. 1 fetge de pollastre solament si és ecològic, els normals retenen masses impureses. Hem de cubrir l’olla amb caldo, 400 ml caldo concentra més aigua. Oli d’oliva, Sal i Pebre negre. Cuinem, Posar en una olla gran un bon raig d’oli, i rostir les tres carns. Amb els ossos, ja què aquests també hi deixen el sabor. Quan les carns siguin ben rosses les reservem. Sobre el mateix oli, i si cal n'hi afegim una mica més, hi afegim la ceba a trossos, i quan aquesta sigui cuita, caramel·litzada, hi afegim l’all. Tot seguit els tomàquets tallats pel mig, millor sen...
Cuina Internacional.
Jaume, amb pregunto el perque has esperarat tan ,per ensenyar-nos las tevas arts a la bona cuina.
ResponEliminaTotas l'as receptes són bones, ven elaboradas, ven pensadas i molt ven presentadas , ahhhhh!!!!! i un plat per possar a taulé i fer un bon dinar ,perquè ja és hora que l'as proporcions siguin l'as que humanament ens tocan , i no tantes degustacions, lo bo és , DEGUSTAR I MENJAR i no degustar i saborejar. Endevant qu'et seguim👍❤️
Perdona el retard. Gràcies pel teu comentari. Només et puc dir que desde que em vaig jubilar he trobat una afició molt enriquidora. Cuina, video, doblar, fotografia,...
ResponEliminaEs super excitant!