Ingredients,
Pollastre,
peces grans- 1 kg
Pasta d'anacard-ametlla-coco:
- Anacards
-10
- Ametlles-10
- Coco ratllat fresc- 4-5 cullerades
(35-40 g)
Fregir les 3 cebes juliana prima. Amb 1 cp sal. reservar
Marinem el pollastre
amb:
- Cúrcuma en pols- 1/4 culleradeta
- Xile vermell en
pols - 2 culleradetes
- Pols de bitxo de Caixmir - 4
culleradetes
- Coriandre en pols - 2 culleradetes
- Garam
Masala en pols - 1,5 culleradetes
- Pasta d'all de gingebre- 3
cullerades
- Cebes en juliana fregides - 3 mitjanes (tostadas)
-
Pasta d'anacard i ametlla feta abans
- 2 Iogurts- 1 tassa (250
g)
- Pessic de color vermell diluit amb aigua
- Sal - 1
cullerada + suc d‘una llima o llimona.
Espècies i
salses:
- Pebre en pols - 1/2 culleradeta
- Salsa de bitxo
verd- 1 culleradeta
- Salsa de bitxo vermell - 1 cullerada
-
Salsa de soja- 1 culleradeta
- Ketchup de tomàquet- 1
cullerada
Altres ingredients:
- Fulles de coriandre,
picades - 3 cullerades
- Fulles de menta picades - 2
cullerades
- Pebrots verds, tallats i tallats- 3
- Garam
Masala en pols - 1/4 culleradeta
- Crema fresca- 2 cullerades
-
Oli en què es va fregir la ceba- 5-6 cullerades
Preparació:
-
Talleu les 3 cebes mitjanes a rodanxes i fregiu-les en oli fins que
estiguin daurades. Retirar l'oli i deixar refredar.(molt daurades i
seques)
- Ratlleu els cocos després de treure la pell fosca.
També ho podeu fer en un molinet després de tallar el coco a
trossos. Assegureu-vos que no sigui massa suau.
- Per a la pasta
d'anacard-ametlles-coco, rosteix en sec els anacards i les ametlles a
foc lent durant 2-3 minuts. No haurien de tornar-se marrons. Ara
afegiu-hi el coco ratllat, barregeu-ho i remeneu-ho i assequeu-lo a
foc lent durant 3 minuts fins que el coco comenci a tornar-se marró
clar. Retirar i deixar refredar. Passeu-los a un molinet i
tritureu-los en pols. Ara afegiu 1/2 tassa d'aigua i tritureu-la en
una pasta blanca.
procés:
- Agafeu un bol i
distribuiu els trossos de pollastre.
- Afegiu tots els
ingredients per a la marinada (esmentats anteriorment), tapeu i
reserveu 3 hores
per marinar-se, o
tota la nit si ho prepareu d’un dia per l’altre.
- Després
de marinar-se, poseu la paella amb oli i 3 cardamoms verds amb el
pollastre a foc mitjà-alt, i el tenim 5 minuts a foc fort. Remeneu
una o dues vegades. (A part del Cardamom hi podem posar llorer,
macis, coriandre, comí y clau.)
- Afagim mig got d’aigua.
Tapar i coure a foc mig 20 minuts.
- Retirar la tapa i afegir
pebre negre en pols i totes les salses. Barrejar. 10 minuts.
-
Afegiu-hi ara les fulles de coriandre, les fulles de menta i el xile
verd. Barrejar. Tapar i coure a foc lent durant 10 minuts.
- Per
últim afegir el garam masala i la nata fresca.
- Coem 2 minuts
a foc lent.
- Servir amb Naan o arròs.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada