Gaspatxo de Cireres - Ingredients • 600 g de polpa de cireres (uns 700 gr amb os) • 150 gr de tomàquets madurs • 75 gr de ceba vermella • 60 gr de pebrot verd • 75 gr de cogombre • 1 llesca de pa sense crosta i seca, uns 30 gr • 1 de gra d’all • 6 cullerades d’oli d’oliva 90 ml oli • 2 cullerades o 30 ml vinagre balsàmic o de poma, al gust. • Sal,al gust • 6 fulles d’alfàbrega o de menta. • Pebre negre • una cullerada de iogurt grec. crène fraîche o Mató, per a cada plat (per a acompanyar) - Desossem les cireres i en reservem algunes. (Si no són del temps podeu utilitzar les de conserva, o de la vostra conserva, però no confitades, però el millor és fer-ho amb cireres del temps) - Tallem i pesem ra resta dels ingredients. - Els barregem a la batedora amb les cireres desossades. - Si és massa líquid hi afegim molla de pa. - Tastem, ajustem de sal i de pebre negre. - Ho passem per un colador, quedarà més fí i sedós. - Muntem el plat. Amb el Iogurt o la crème fraîche, fulles de alfàbrega o menta i unes cireres de guarnició. - Ho podeu servir en plat de sopa o en una copa. -------------------------------------------------------------------- Tema musical: Heavenly autor: Aakash Gandhi Biblioteca de YouTube Studio ------------------------------------------------------ #gaspatxodecirera #receptagaspatxocirera #gaspatxo #sopafreda #sopafredadegaspatxo #jaumecamprubi #jaumecamprubihom #jaumecamprubigourmet ------------------------------------------------------
Gaspatxo de Cireres - Ingredients • 600 g de polpa de cireres (uns 700 gr amb os) • 150 gr de tomàquets madurs • 75 gr de ceba vermella • 60 gr de pebrot verd • 75 gr de cogombre • 1 llesca de pa sense crosta i seca, uns 30 gr • 1 de gra d’all • 6 cullerades d’oli d’oliva 90 ml oli • 2 cullerades o 30 ml vinagre balsàmic o de poma, al gust. • Sal,al gust • 6 fulles d’alfàbrega o de menta. • Pebre negre • una cullerada de iogurt grec. crène fraîche o Mató, per a cada plat (per a acompanyar) - Desossem les cireres i en reservem algunes. (Si no són del temps podeu utilitzar les de conserva, o de la vostra conserva, però no confitades, però el millor és fer-ho amb cireres del temps) - Tallem i pesem ra resta dels ingredients. - Els barregem a la batedora amb les cireres desossades. - Si és massa líquid hi afegim molla de pa. - Tastem, ajustem de sal i de pebre negre. - Ho passem per un colador, quedarà més fí i sedós. - Muntem el plat. Amb el Iogurt o la crème fraîche, fulles de alfàbrega o menta i unes cireres de guarnició. - Ho podeu servir en plat de sopa o en una copa. -------------------------------------------------------------------- Tema musical: Heavenly autor: Aakash Gandhi Biblioteca de YouTube Studio ------------------------------------------------------ #gaspatxodecirera #receptagaspatxocirera #gaspatxo #sopafreda #sopafredadegaspatxo #jaumecamprubi #jaumecamprubihom #jaumecamprubigourmet ------------------------------------------------------
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada